‹ 上一主题|下一主题 go 回复: 20 | 浏览: 3767 |倒序浏览 | 字体: tT
手机看此贴
  • 微信扫一扫 手机看此贴
  • 好内容 随时分享到朋友圈

週末約會流水帳,晚餐吃【肯尼罗杰斯】の烤鸡 ...

乐乐妈咪

高 三

经验值
BB生日
    • 妈妈网轻聊
      给生活加点料

• 妈妈网孕育
      就是好用

holdImg
    • 广州妈妈网
      广州妈妈网,更懂广州妈妈

广州妈妈网二维码
楼主
发表于 2012-7-10 17:31 |只看该作者 | 最新帖子 | 查看作者所有帖子 | 发短消息 | 加为好友 | 字体大小: tT

肚肚裏面的BB還有一個多月就要和大家見面了!!!既緊張又期待呀!!!
老公常說,要珍惜我們現在的“二人世界”...  因為BB 出世... 我們將會很忙碌的!!!呵呵~~~
這個週末,又是我們“二人世界”的日子!!!
我們來到康王路合業廣場!在金逸影城觀看了大帥哥 余文樂 主演的《車手》

哈哈...招行卡,看電影,有5折優惠哦~   比VIP還優惠~~~~   又幫老公省了一筆!!!
乐乐妈咪

高 三

经验值
BB生日

睇完電影,來到新光百貨...
好多店都有折扣...
見到好多靚衫打折,我又手痕喇!!!BUT 因為我大大既肚...   只好“收手”...  幫老公淘寶~~~

乐乐妈咪

高 三

经验值
BB生日

戲又睇完,街又行完!!!
收穫唔錯~
幾個鐘落來...  個肚肚開始餓喇!!!

我地來到新光百貨附近既【肯尼羅傑斯】
因為我同老公都好鍾意食烤雞...  於是,經過呢間店,就俾距地既烤雞吸引咗入去!!!

呢間店,人氣幾旺!!!不過溫度都有D高,我覺得空調似乎唔夠勁,唔知系因為我地坐門口位,亦或是我系孕婦既關係,(孕婦體溫比較高!!!呵呵!)

呢度人均消費:40-50元/人   

我地點咗個1/2烤雞套餐   同一份埋雞蛋三文治

乐乐妈咪

高 三

经验值
BB生日

原味烤雞!!!

雖說烤雞系主打...  but, 講真果句,我覺得味道好一般... D雞肉有D松,唔夠大家樂既燒雞好食...

芝士通心粉!!!
味道OK.有濃濃既芝士味!!!

薯仔沙律!!!
可惜 副菜同圖片都相差甚遠!!!副菜好細份!!! 唔夠喉!!!哈哈~

KRR 特製麥芬!!!

我覺得最好味就系呢個KRR特製麥芬喇!!!  不過成隻食落有D制!!!

雞蛋三文治!!!

最滿意既系呢個:雞蛋三文治套餐!!! 夠新鮮!!! 附送既水果沙律雖然細份,但系水果品種夠多!夠新鮮!感覺好健康!!!

karen2008  加油啊,bb很快就出来和大家见面了~你老公真好~~~  发表于 2012-7-11 11:05

经验值
BB生日
呢间嘢难吃到死,只招牌烤鸡贵夹唔好吃,真系多美丽只炸鸡好吃过佢几倍,个芝士通心粉实物和图片相差好大,份量少得可怜,又话有免费wifi,完全连接唔到,行过对面星巴克一连就得。D服务员态度嘛嘛,绝对唔会帮衬第二次。

Little書  绝对赞同!!! 我都觉得大家乐36蚊既烧鸡仲好食过距。。  发表于 2012-7-11 10:55
宝宝

青铜长老

经验值
KRR 特製麥芬
好感兴趣

经验值
原来楼主BB就快出世了,期待啊,哈哈
希希妈妈

学 士

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

经验值
BB生日
与最爱の人共度时光就已经值得回味~
期待BB平安来临~

经验值
羡慕!
自从怀孕后,lg就不让看电影,减少去人多的地方。待最多的地方就是家里和公园。

怀念二人世界,那些看电影吃饭逛街的日子。
乐乐妈咪

高 三

经验值
BB生日

呢间嘢难吃到死,只招牌烤鸡贵夹唔好吃,真系多美丽只炸鸡好吃过佢几倍,个芝士通心粉实物和图片相差好大, ...

绝对赞同!!! 我都觉得大家乐36蚊既烧鸡仲好食过距。。
乐乐妈咪

高 三

经验值
BB生日

回复 sucloud 的帖子

就像我朋友说的:

哈哈!!!!

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

经验值
看电影,行街,吃饭直落,很有拍拖FEEL啊。
不过,小朋友出世,这些活动就要取消了。

康小鱼

版主

经验值
BB生日

马上有钱

期待BB平安来临......
BB出世后的最初两三年里要享受二人世界就比较难了..........

经验值

原味烤雞!!!

雖說烤雞系主打...  but, 講真果句,我覺得味道好一般... D雞肉有D松,唔夠大家樂既燒雞 ...

加油啊,bb很快就出来和大家见面了~你老公真好~~~
茶茶

硕 士

经验值
注意饮食,不要食甘多热气野啦~

经验值
BB生日
只烧鸡睇起身唔是好吸引

经验值
系阿妈屋企附近,仲话霖住得闲去试下,睇落都唔使去啦~~

经验值
BB生日
好幸福哦····

经验值
BB生日
以为系自制麦芬,好中意食

经验值
(来自手机端的回复)
‹ 上一主题|下一主题
週末約會流水帳,晚餐吃【肯尼罗杰斯】の烤鸡 ...
快速回复

回帖后跳转到最后一页

广东省通信管理局互联网清理整顿 增值电信业务经营许可证:粤B2-20220217粤ICP备09174648号粤网安备案号:4406043011754公安机关备案号:44010602000095 Copyright 2004-2024 盛成科技 All Right Reserved版权所有    版权保护投诉指引

互联网药品信息服务资格证书 电子营业执照 网络文化经营许可证粤网文[2016]7051-1702号

违法和不良信息/涉未成年人有害信息举报电话:020-85505893/18122325185 举报邮箱:kf@mama.cn 涉未成年人有害信息举报专区 中国互联网不良信息举报中心
网络内容从业人员违法违规行为举报:kf@mama.cn 开发者:广州盛成妈妈网络科技股份有限公司 应用版本:11.12.0 应用涉及权限APP隐私协议

回顶部